Appartementen aan de rand van de binnenstad van Hengelo

Appartementen

Uitstraling

Het appartement is eigentijds te noemen. Architect Henk Gersen van Architectenbureau IAA uit Enschede heeft met oog voor detail gezocht naar een combinatie van complementaire kleuren, zodat er een vrolijk spel ontstaat op de gevel, en het complex vanuit elk gezichtspunt een ander gevoel oproept. Ruime balkons maken het de bewoners mogelijk heerlijk buiten te vertoeven. Met veel hoogte op de begane grond ontstaat er een majestueuze entree, waar ook tevens de post door de bewoners kan worden opgehaald. In het souterrain bevinden zich de bergingen, die via buiten of binnen, rechtstreeks vanuit de lift of het trappenhuis zijn te benaderen.

Variatie

Als je eenmaal hebt besloten dat je graag een appartement op
‘t Groothuis wil hebben, dan heb je keuze te over. Er is maar liefst keuze uit 9 verschillende woontypes met 2 of 3 slaapkamers. Ze verschillen ook van grootte. Het kleinste appartement is circa 100 vierkante meter terwijl het grootste penthouse, met een fraai uitzicht over Hengelo, circa 170 vierkante meter is. Verder kun je kiezen uit levendig wonen aan de Oldenzaalsestraat, of wat rustiger wonen, met het zicht op de binnentuin.

Heerlijk wonen

Als je kiest voor wonen in een appartement van ’t Groothuis, dan kies je voor gemak. Je woon- en slaapkamer op het zelfde niveau. Je loopt zo vanuit je woonkamer op het ruime terras, dat veelal ook nog eens (deels) overdekt is. Doordat de appartementen groot zijn, minimaal 100 vierkante meter, zijn de woonkamers erg ruim opgezet. Dit geeft veel inrichtingsvrijheid; je kunt kiezen voor een grote woon/leefkeuken, of juist voor een kleinere keuken met een bovenmaatse living. Sommige appartementen hebben zelfs de mogelijkheid tot een derde slaap- of hobbykamer. De badkamers zijn ruim en hebben daardoor de mogelijkheid om -als optie- een ligbad toe te voegen. Door de vele raampartijen heb je overal in je appartement veel zicht. De Penthouses hebben zelfs ramen van vloer tot aan plafond, een overweldigend effect om daar voor te staan en over Hengelo uit te kijken.

Download brochure

mockup_appartementen-med

Vereniging van eigenaren

Wonen in een appartementencomplex brengt een aantal bijzondere zaken met zich mee. Allereerst word je lid van de Vereniging van Eigenaren. Je krijgt een stem in het geheel en op gepaste tijd mag je je stem uitbrengen tijdens de algemene ledenvergadering. Deze Vereniging van Eigenaren regelt de zaken van algemeen belang, zoals de opstalverzekering, het planmatig onderhoud en de servicecontracten en zorgt daarnaast dat het huishoudelijk regelement wordt nageleefd. Om dit alles te kunnen bekostigen, is elk lid van de vereniging van eigenaren verplicht een maandelijkse bijdrage te voldoen.

Daarnaast is elke bewoner ook lid van de Vereniging van eigenaren voor het parkeren. Je hebt, samen met de eigenaren van de stadsvilla’s en de commerciële ruimte op de begane grond, het recht en de plicht om te zorgen dat eenieder kan blijven parkeren. Ook hiervoor dient een jaarlijkse bijdrage te worden betaald. Hiervan wordt het onderhoud aan de parkeerplekken gedaan en in de winter het terrein sneeuw- en ijsvrij gehouden.

Commerciële plint

Op de begane grond bevindt zich een commerciële plint van circa 340 vierkante meter. Deze zal worden verhuurd of verkocht aan een of meerdere zakelijke gebruiker(s), die hierin haar of zijn bedrijf kan of kunnen vestigen. De bestemming is breed, waardoor er verschillende bedrijven gevestigd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld een assurantiekantoor. De eigenaar van de commerciële plint is zowel lid van de vereniging van eigenaren van het appartementencomplex als van het parkeren.

De ontwikkelaars van het project hebben zich gerealiseerd dat lid zijn van een Vereniging van Eigenaren voor veel mensen geheel nieuw kan zijn en hebben daarom voor het eerste jaar een professionele partij gevraagd het beheer van de Vereniging van Eigenaren op zich te nemen. Daarna kan de Vereniging beslissen of ze verder zou willen gaan met dit professionele bedrijf dan wel dat ze het beheer zelf gaat oppakken.

Indelingsvarianten

Appartement A

99 m2

Appartement B

99 m2

Appartement C

102 m2

Appartement D

129 m2

Appartement E

126 m2

Appartement F

129 m2

Appartement G

125 m2 – Penthouse

Appartement H

131 m2 – Penthouse

Appartement I

169 m2 – Penthouse

txt-ja-interesse

 Neem contact met mij op

lg-groothuis-small

De makelaars zijn:

lg-snelder-zijlstra

Bornsestraat 1-101
Hengelo
T 074 – 291 58 40

lg-blik

Eikstraat 49
Hengelo
T 074 – 291 82 22

‘t Groothuis hengelo is een project van:

lg-dura-vermeerlg-wilvastolg-kma-investment

txt-volg-ons

Bewaren